Acasa Despre CLARK Distinctie pentru Clark!! Download Parteneri Stivuitoare Reconditionate Contact Istoric
Motostivuitoare diesel & GPL
Clark C 15-18-20s Diesel / GPL
Clark CQ 20-25-30 D/GPL
Stivuitor C 15/18/20 s
Stivuitor C 20/25/30/35
Stivuitor C 60/70/80 D
Stivuitor C40/45/50/55s Diesel&GPL
Stivuitor CQ 20/25/30 t
Electrostivuitoare
GEX 20/25/30
GTX 1.6/1.8/20
TMX 1.3/1.5s/1.5/1.8/20x
Echipamente Interior/Depozit
C OP 20
C PS 12
C PS 15-20
C PSi 15
C PSi 15
C PT 16-20
C PTI 16
C PTP 20
CLARK C-RT 14/16/20
Transpalet manual 2.5t CLARK
Oferte
Electrostivuitoare / GEX 20/25/30
GEX 20/25/30
Detalii PDF

GEN EX 20/25/30

 

 

1985 a fost cel mai important an pentru industria mondiala a stivuitoarelor de la realizarea primului motostivuitor din anul 1917 de catre CLARK. Din 1985, apare seria  CLARK GENESIS,  un utilaj conceput pentru nevoile clientilor, fiind mai mult decat o evolutie in industrie , el devenind standard pentru designul tuturor stivuitoarelor.

 

  20 de ani mai tarziu , o alta evolutie importanta este realizata de GenEx.

 

GenEx…mai mult decat un standard .

 

 

          Performanta excelenta , manevrabilitate , siguranta in orice conditie.

-doua motoare de tractiune -  Curent Alternativ (CA)

-Curent alternativ 100%

-Rotatie perfecta la 110%

-Disc de frana umed

 

A conduce cu o remarcabila stabilitate si o acceleratie in trepte, este intotdeauna posibil cu GenEx Dual Drive Mottors, care produc tractiune puternica , in special pe suprafete umede sau neuniforme.Pentru fiecare motor, viteza si directia sunt proportional reglate de pozitia rotilor si avand control perfect in curba stransa  realizeaza o inclinare perfecta de 110%. Discurile umede de frana , fiind complet etanse, produc desemenea o franare constanta chiar si in mediu cu umiditate ridicata, abraziv sau coroziv.GenEx reactioneaza precis si dinamic la cererile de ridicare si sustinere  , ale operatorilor , prin standardul pompei de motor si al panoului de comanda.

   Umiditatea si neuniformitatea platformelor si spatiile restranse de munca nu reprezinta o problema pentru genEx , bucura-te doar de performanta si manevrabilitatea exceptionala oferite de noul standard.

 

DURABILITATE EXCELENTA- « FACUT SA DUREZE »

 

Performanta fara concurenta a lui CLARK vine din faptul ca are o structura unica de a face fata si in medii accidentate de lucru.Etansietatea si gradul de inclinare a cilindrilor determina o usurinta la ridicare si transport.

   Cele 6 compresoare de incarcare , imparte incarcatura , ceea ce duce la o imbunatatire a fiabilitatii compresorului.

   Suportii pentru cilindri ajuta la prevenirea alunecarii in timpul incarcarii materialelor iar paletele din otel masiv ajuta la prelungirea fiabilitatii componentelor.

    Rezistenta cadrului construit din otel gros asigura un nivel ridicat de protectie a componentelor  , in comparatie cu ceilalti , care folosesc otel subtire sau chiar plastic.

 

 CLARK a fost intotdeauna « FACUT SA DUREZE »

 

          ECONOMII MAJORE DE ENERGIE

 

-Disc de frana umed

-Cu ajutorul tehnilogiei curentului alternativ obtinem un procent de  eficienta de 100%

-Mod de economisire a curentului – la orice franare curentul intra in baterie – astfel timpul de lucru efectiv creste considerabil

-Componentele demonstreaza o protectie si o siguranta marita

 

 

 

          GenEx devine standard cu pompele actionate hidraulic si ridicare maxima.Viteza de turatie a motorului este stabilinta in functie de cerinta operatorului, consumand doar energia necesara. Franarea regenerativa realizata prin eliberarea pedalei de acceleratie,  schimband viteza de mers sau folosind serviciul de franare, reda energie bateriei si nu franei , sub forma de caldura.

 

      GenEx’s Full AC sistem a facut din curatarea si schimbarea contactului sa fie de domeniul trecututlui, iar discul umed de frana nu mai are nevoie de ajustari si nici de o inlocuire  periodica a pedalelor de franare.

      Industria demonstreaza ca principalele componente asigura o abilitate ridicata de a-si mentine functiunile chiar si in circumstante ostile de lucru , realizate in cel mai scurt timp

      Toate motoarele sunt etanse pentru a tine afara contaminarile precum praful si apa si sunt protejate termic printr-un dispozitiv de monitorizare a temperaturii care semnaleaza cand trebuie oprit curentul atunci cand temperatura motorului se apropie de limita admisa.

      Panoul de comanda este etans , astfel sunt protejate de contaminarile din mediu si montat la inaltime in contragreutate, pentru siguranta,deasupra utilajului.

 

EXPERIMENTEAZA BONUSUL ASCUNS --  COSTURI MICI DE CUMPARARE CU UN STANDARD GenEx

 

COMFORT EXCELENT

 

-afisare color intr-un timp real

-parametrii de functionare programabili

-pompa cu zgomot redus

-optiuni diverse

 

 

 

          Timpul optim de operare, realizat de un sistem rentabil CAN BUS , este afisat color cu o vizibilitate excelenta TFT LCD. Pot fi afisate printr-un diagnostic propriu, 80 de tipuri de coduri de eroare stocate in memorie daca se intampla vreo eroare cu GenEx. Aproape 80 de parametri operabili cum ar fi viteza maxima de transport , flux hidraulic, accelerare treptata si frana performanta , pot fi ajustate pentru a face fata conditiilor specifice de lucru si cerintelor operatorilor, nu printr-un alt modul computerizat ci prin acest afisaj inteligent realizat prin intermediul unei parole de acces a functiilor.

 

                                        

            Acest sistem este luat drept standard datorita operatiilor usoare si comfortabile cu maxima siguranta , special proiectat cu pompa hidraulica de un zgomot redus , suspensii standard ale scaunului si sistem de inchidere.

 

                              Sunt disponibile alte aspecte optionale variate

 

 

-mini joystick

-control  manual pe bratul scaunului

-furca pe nivele

-camera video(spate/fata) si monitor

-pedala cu dubla functiune( inainte/inapoi)

-comanda in scaun

-limita de basculare

-scaun mobil

-unitrol

 

 

CONDU CU USURINTA ALATURI DE GenEx !!!