Acasa Despre CLARK Distinctie pentru Clark!! Download Parteneri Stivuitoare Reconditionate Contact Istoric
Motostivuitoare diesel & GPL
Clark C 15-18-20s Diesel / GPL
Clark CQ 20-25-30 D/GPL
Stivuitor C 15/18/20 s
Stivuitor C 20/25/30/35
Stivuitor C 60/70/80 D
Stivuitor C40/45/50/55s Diesel&GPL
Stivuitor CQ 20/25/30 t
Electrostivuitoare
GEX 20/25/30
GTX 1.6/1.8/20
TMX 1.3/1.5s/1.5/1.8/20x
Echipamente Interior/Depozit
C OP 20
C PS 12
C PS 15-20
C PSi 15
C PSi 15
C PT 16-20
C PTI 16
C PTP 20
CLARK C-RT 14/16/20
Transpalet manual 2.5t CLARK
Oferte
Electrostivuitoare / TMX 1.3/1.5s/1.5/1.8/20x
TMX 1.3/1.5s/1.5/1.8/20x
Detalii PDF

TMX13-TMX15s-TMX15-TMX18-TMX20x

 

Cea mai buna productivitate…Motoarele Curent Alternativ (CA)

-Curent alternativ 100%

-toate motoarele sunt etanse

-scaun mobil

 

Cea mai buna eficienta …Control electric

-tractiune CA

-sistem de avertizare pentru condus

-3 forme de franare regenerative

-pornire in rampa

-acuratete in controlul vitezei

-sistem avansat de protectie termica

-eficienta inalta de operare

 

        Fiecare model EPX/TMX are in componenta standard o pompa actionata hidraulic si ridicare proportionala cu apasarea manetei.Timpii de actionare a pompei coincid cu timpii ceruti de operatori, consumand timp doar pentru nevoia de energie.

         Toate componentele sunt sigilate, deci sunt protejate de conditiile de mediu nefavorabile si montate in contragreutate, la inaltime, deasupra utilajului, pentru siguranta.Comenzile emit un zgomot redus , cu acceleratie imbunatatita si ce este mai important , creste timpul de functionare a bateriei.Avand control total , comanda odata lansata nu poate fi schimbata nici pentru inainte , nici inainte si nici bypass 1A.Motorul standard permite ca viteza utilajului sa fie reglata cu acuratete chiar si cu diverse incarcaturi sau in conditii  grele de operare.

 

 

       Franarea regenerativa , care intoarce energia in baterie si nu franei sub forma de calduta, este standard pentru TMX.Aceasta se realizeaza pe 3 cai : eliberand pedala de acceleratie, schimband directia de mers sau apasand frana.Utilizarea franei regenerative prelungeste fiabilitatea franelor.

       Trasatura caracteristica a rampei de pornire o reprezinta torsiunea aditionala necesara pentru a elimina alunecarea inapoi atunci cand se inclina. Testerul monitorizeaza  constant temperatura celor doua daca se apropie de limita maxima admisa , acesta reduce treptat sursa de curent.Cand temperatura revine la normal, puterea revine automat.Acest sistem ofera un nou nivel de protectie si reduce semnificativ riscurile unui motor ars.

 

  CONDU CU USURINTA

 

Pompa standard cu zgomot redus

Special proiectata pentru a reduce zgomotul  in timpul ridicarii si manevrarii.Puterea de conducere la cerere nu mai este folosit in EPX/TMX. Flancul frontal si cel din spate, din cele 4 puncte de contact ale angrenarii pompei, micsoreaza blitul in cea de-a 2-a treapta de contact.Reducerea de 75%  din amplitudinea pulsului hidraulic, plus dublarea frecventei , rezulta cu un nivel redus de zgomot.

     Caracteristica testerului. Chiar daca soferul lasa pornit EPX/TMX , sub un unghi inclinat cu cheia in contact , fara a actiona frana de parcare, aceasta nu va aluneca necontrolata.Cand senzorii de miscare sunt activati , fara a se folosi pedala de acceleratie, ii semnaleaza conducatorului sa declanseze torsiunea inversa ce permite utilajului sa coboare intr-un mod controlat.

 

 

    Limita de viteza .Viteza maxima de transport poate fi programata conform cerintei clientilor si, in caz de nevoie, mersul inainte sau inapoi pot fi setate independent.Odata ce viteza maxima si schimbarea directiei sunt controlate regulat, mersul inainte/inapoi si contractorii 1 A fiind eliminati.

     Complet programabili. Avand performanta de a seta 20 de parametri cum ar fi acceleratia, viteza  si franarea regenerativa , acestia pot fi ajustati pentru a se potrivi perfect performantei utilajului la cererea dumneavoastra.

     Coduri de eroare.   Aparatul de diagnoza monitorizeaza continuu pentru buna functionare si poate afisa peste 75 de coduri.Verificand mai multe compenente si circuite , controler-ul  poate depista la timp problemele pentru a reduce timpul de oprire al utilajului.

 

ALTE CARACTERISTICI

 Transport corect chiar si pe teren accidentat.Cilindrii( compresoarele) etansi si inclinati micsoreaza abaterile si libera miscare pe verticala si in transport. Cei 6 cilindri ( compresoare) de incarcare , imprastie incarcatura , imbunatatind fiabilitatea cilindrilor( compresoarelor).Suportii laterali ai cilindrilor ajuta la prevenirea alunecarii in timpul incarcarii, iar furca din otel masiv rezistent la solicitari diverse , ajuta la prelungirea fiabilitatii componentelor.

      Cadrul este construit cu 3/8`` grosime a otelului.O parte din concurenti folosesc otel subtire sau chiar componente din plastic- nu tocmai potrivit pentru constructia unui motostivuitor destinat pentru conditii grele de lucru.

     Toate componentele importante EPX/TMX sunt protejate de cadru sau contragreutate.

      Osiile supuse incercarilor au demonstrat lui CLARK ca designul osiei incorporeaza suprafata in pozitie oblica sau in spirala, iar schimbatorul de viteza este setat pentru a emite zgomot redus si comenzi sigure.

     Astfel proiectat , s-au realizat peste 20 de milioane de ore de lucru in domeniile de activitate.

    Accesul la compartimentul motorului este simplu. Se ridica panoul de comanda , apoi capota si toate componentele importante ale utilajului, inclusiv panoul de control AC sunt usor de accesat in timp de cateva secunde fara a necesita folosirea uneltelor de lucru.

    Vizibilitatea este foarte importanta pentru siguranta si performanta operatorului. Gratiile verticale folosite de CLARK asigura o imbinare corecta intre gratii si coloana ingusta pentru a mari vizibilitatea parbrizului.Barele de protectie de deasupra capului ce asigura siguranta, nu afecteaza vederea operatorului.Aceasta asigura distrugeri minime cand se aleg si se scotate incarcatura din grilajul locatiilor.O vizibilitate clara, neobstructionata protejeaza angajatii dumneavoastra.