Acasa Despre CLARK Distinctie pentru Clark!! Download Parteneri Stivuitoare Reconditionate Contact Istoric
Motostivuitoare diesel & GPL
Clark C 15-18-20s Diesel / GPL
Clark CQ 20-25-30 D/GPL
Stivuitor C 15/18/20 s
Stivuitor C 20/25/30/35
Stivuitor C 60/70/80 D
Stivuitor C40/45/50/55s Diesel&GPL
Stivuitor CQ 20/25/30 t
Electrostivuitoare
GEX 20/25/30
GTX 1.6/1.8/20
TMX 1.3/1.5s/1.5/1.8/20x
Echipamente Interior/Depozit
C OP 20
C PS 12
C PS 15-20
C PSi 15
C PSi 15
C PT 16-20
C PTI 16
C PTP 20
CLARK C-RT 14/16/20
Transpalet manual 2.5t CLARK
Oferte
DESPRE CLARK
Inventatorul stivuitorului - acum si in Romania!Clark Material Handling Company este o companie cu 104 ani de traditie, pionier in lumea industriei stivuitoarelor, fiind de fapt compania care a inventat stivuitorul. Desi la ora actuala sunt multe companii care produc stivuitoare si care se bucura de o buna reputatie in acest domeniu, Clark a fost la baza fiecarui moment de dezvoltare industriala in domeniul echipamentelor de ridicat.


                                                            


Image Hosted by ImageShack.us
Compania CLARK a fost fondata in 1903, in SUA, pricipalul domeniu de activitate fiind comercializarea pieselor de schimb pentru automobile. CLARK a fost prima companie care a construit un stivuitor in anul 1917, producand o revolutie in sistemul de distribuitie a materialelor. Din anul 1920, lumea tehnica s-a dezvoltat simultan cu utilizarea stivuitoarelor. Asadar, CLARK are o traditie de 90 ani de dezvoltare in domeniul stivuitoarelor, fiind prezent la toate inovatiile facute in acest domeniu. Multe dotari ale stivuitoarelor, care astazi sunt standard (un mic exemplu: acoperisul de protectie pentru operator) au la baza munca echipei CLARK .

Producand peste 1 milion de stivuitoare pana in prezent (in anul 1997 s-a atins nivelul de 1 milion de stivuitoare produse), CLARK este cel mai mare distribuitor de stivuitoare la nivel mondial. In prezent, la nivel mondial, mai mult de 400.000 de stivuitoare, marca Clark sunt operabile.

Viziunea echipei CLARK , - facut sa dureze - (engl. built to last), se concentreaza deopotriva asupra companiei, produsului cat si asupra oamenilor. Pentru CLARK, a fi lider in acest domeniu presupune satisfactia maxima a clientilor, care vine din calitatea produselor si din siguranta in exploatarea acestora. Ceea ce face ca numele CLARK sa ramana in istorie este orientarea catre clienti prin analiza permanenta a nevoilor acestora la care se raspunde prin oferta de stivuitoare de cea mai buna calitate, capabile sa lucreze in conditii grele.

Pentru o livrare rapida si eficienta a stivuitoarelor, CLARK este impartita in 3 mari centre: - sediul global de productie si distributie este in Coreea, Changwon-City; - centrul de productie si distributie din America de Nord, Lexington, Kentucky, numit si 'firma mama'; - si centrul de distribuitie in Europa, Orientul Mijlociu si Africa cu sediul in Germania la Mulheim (an der Ruhr). Aceste centre, numite si lagare de distribuitie, au in permanenta un stoc de stivuitoare, timpul de livrare fiind redus substantial. Datorita faptului ca exista cerere mare pentru stivuitoarele CLARK, e posibil ca lagarul de distribuitie din Germania sa redevina si punct de productie.

Asadar, cu mai bine de 100 ani de istorie, 90 ani de tehnologie in domeniul stivuitoarelor, CLARK este prezent acum oficial si in Romania prin firma BEN-JON Technic, Comanesti Bacau. BEN-JON Technic este o societate romano-austriaca, importatoare de stivuitoare si utilaje pentru constructii din Europa de vest si are ca domeniu principal de activitate comercializarea stivuitoarelor noi si revizuite. Firma detine un show-room de prezentare a stivuitoarelor, un atelier de reparatii stivuitoare, autorizat ISCIR, si un spatiu de depozitare in Comanesti, jud. Bacau. Gama de produse comercializate cuprinde: motostivuitoare noi si revizuite, cu sacina de ridicare intre 1,5 si 8 tone, electrostivuitoare noi (1,3 3 tone) si revizuite (1,2 5 tone), electrotranspalete si transpalete manuale  (1 2,5 tone).

BEN-JON Technic, reprezentant oficial in Romania al stivuitoarelor CLARK, ofera stivuitoare de cea mai inalta calitate, testate in conditii dificile, create pentru a creste productivitatea activitatii Dvs. si concepute sa contribuie subtantial la avansul/ridicarea afacerii Dvs.